badkamer vernieuwen tilburg

Beerens en Zoon is de badkamer specialist uit Tilburg

Beerens en Zoon is tevens gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen en renoveren van badkamers. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en vernieuwen van fraaie sanitair voorzieningen in en rondom Tilburg van uitsluitend de allerbeste merken. Vooraf aan de verbouwing of renovatie van uw badkamer bekijken wij eerst de situatie en overleggen we uw wensen en vereisten. Vervolgens maken wij op basis van uw wensen en vereisten een gedetailleerde offerte met een duidelijke beschrijving van de te verrichten werkzaamheden. Hieronder vindt u een greep foto's van de mogelijkheden.

Klik op de afbeelding om de foto van de badkamer te vergroten.

Uitsluitend de beste materialen voor uw badkamer in Tilburg

Is de badkamer ook uw favorieten plekje in huis? Kunt u ook zo genieten van een heerlijke warme douche of een gevuld bad? De badkamer is voor veel mensen vaak een plek waar ze even tot rust komen na een lange werkdag of een sportactiviteit. Bezuinig niet op het meest comfortabele plekje in huis en voorzie uw woning van kwaliteitsmaterialen. Bij het vernieuwen van uw badkamer werken wij uitsluitend met de beste merken om uw te kunnen garanderen van optimale kwaliteit en comfort.

Of het nu gaat om de kitranden, douchekop of wc-bril, bij Beerens en Zoon uit Tilburg staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Wilt u echt optimaal genieten van uw sanitair in de badkamer? Dan is het wenselijk een cv-ketel te plaatsen die voldoende warmwater levert om uw douchekop te voorzien van een krachtige straal. Is uw ketel aan vervanging toe of wilt u meer comfort, bekijk dan direct onze cv-ketel aanbieding.

Uw wilt u badkamer renoveren maar woont buiten Tilburg?

Geen probleem! Beerens en Zoon is actief in de gehele regio Noord-Brabant. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten neemt u dan contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij doen er alles aan u zo spoedig mogelijk te voorzien van een passend voorstel!

Meer informatie over onze diensten?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!