dakbedekking service tilburg offerte voor nieuwe dak woning in tilburg

Dakbedekking vervangen in Tilburg

Is uw dak aan vervanging toe of wilt u een kwalitatief dak laten plaatsen op uw nieuwe aanbouw? Beerens en Zoon uit Tilburg heeft jarenlange ervaring met verschillende soorten dakbedekking. Dakbedekking is een zeer specifieke vorm van vakmanschap wat absoluut moet worden overgelaten aan professionals. Onder dakbedekking wordt een beschermende laag verstaan welke wordt aangebracht op een plat of hellend dak om ervoor te zorgen dat het dak tochtvrij, waterdicht en sneeuwdicht is.

Beerens uit Tilburg is gespecialiseerd in dakbedekking waaronder:

  • Dakbedekking geheel vervangen
  • Isolatie aanbrengen
  • Het opnieuw aanbrengen van een toplaag
  • Randen afwerken in zinken deklijsten
  • Lekkages herstellen
  • Aanbrengen of vervangen van hemelwaterafvoeren
  • Bladeren verwijderen van daken en goten
  • Herstellen van beschadigingen
  • Milieuvriendelijk afvoeren van het oude dakbedekkingsmateriaal

Hoogwaardige afwerking van uw dakbedekking

Voor de juiste afwerking van uw vernieuwde dak kunt u kiezen voor twee soorten dakbanen. APP bitumineuze dakbedekking is uiterst geschikt voor daken waar veel zon op staan en dus met hoge temperaturen te maken hebben, daarnaast blokkeert het ook UV straling. SBS bitumineuze dakbedekking is optimaal geschikt voor daken met complexere vormen waarbij een hoge elasticiteit een vereiste is. SBS bitumineuze dakbedekkingen hechten goed aan de ondergrond en zorgen daardoor voor optimale kwaliteitsgarantie en een lange levensduur. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van zeer kwalitatieve en duurzame materialen bent u verzekerd van kwalitatieve dakbedekking waardoor uw dak onderhoudsarm is. Wilt u meer weten over de mogelijk heden voor uw dak of woning neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte voor dakbedekking van uw woning in Tilburg

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vervangen van uw dakbedekking voor uw woning in Tilburg of omstreken? Laat direct uw gegevens achter en wij doen er alles aan u zo spoedig mogelijk te benaderen voor een vrijblijvende afspraak. U kunt uitaard ook telefonisch contact met ons opnemen. Ook als u een simpele vraag of opmerking heeft nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

Meer informatie over onze diensten?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!