cv ketel financieren met een zeer scherp tarief nieuwe cv-ketel gespreid betalen via financiering aanschaf nieuwe ketel financieren

Uw nieuwe cv-ketel financieren vanaf €19 per maand

Komt de vervanging van uw oude cv-ketel als verassing en wenst u de nieuwe cv-ketel te financieren via een aantrekkelijk maandbedrag met een lage rente?

Interbank heeft speciaal voor de vervangingsmarkt voor cv-ketels een regeling getroffen waarmee u het nieuwe toestel kunt financieren vanaf €19,00 euro per maand. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is via de website van Interbank middels een aantal eenvoudige stappen een financiering aan te vragen. Wanneer uw aanvraag wordt goedgekeurd ontvangt u binnenn 48 uur het gewenste bedrag op uw rekening.

Indien u na verloop van tijd de financiering van uw nieuwe cv-ketel wilt afkopen is dit geen probleem, u kunt hiervoor met Interbank een regeling treffen waardoor de gespreide betaling direct ten einde komt. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over de voorwaarden, klik dan op bovenstaande button om naar de website van Interbank te gaan. Uiteraard kunt u naast de nieuwe cv-ketel ook aanschaf van de thermostaat en installatiekosten financieren.

Meer informatie over onze diensten?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!