goedkoopste cv-ketel van noord-brabant op zoek naar een goedkope cv-ketel

Beerens en Zoon levert de goedkoopste cv-ketels

U oude cv-ketel is aan vervanging toe en u bent op zoek naar een nieuwe goedkope hoog rendement cv-ketel? Beerens en Zoon uit Tilburg is een erkend installatiebedrijf en levert cv-ketels tegen zeer scherpe prijzen. Sterker nog bij Beerens en Zoon krijgt u om sommige toestellen zelfs de laagste prijs garantie. Doordat wij zeer gunstige inkoopprijzen hebben kunnen wij onze cv-ketels zeer scherp aanbieden. Een goedkope cv-ketel aanbieding zegt niets over de kwaliteit van de ketel, wij werken uitstuitend met het merk Vaillant aangezien wij met dit degelijke Duitse merk al jaren ervaring hebben.

Een goedkope cv-ketel zelf plaatsen of laten installeren?

Bij Beerens en zoon kies u zelf of uw de ketel door ons wilt laten plaatsen of dat u deze zelf wilt plaatsen met behulp van een lokaal installatiebedrijf. Indien u voor de tweede optie kiest kunt er alsnog voor kiezen om de cv-ketel door ons te laten onderhouden. Wij komen na het plaatsen de ketel installatie inspecteren, indien deze door ons als correct wordt beoordeelt nemen wij de ketel op in een jaarlijks onderhoudscontract. Naast dat wij in staat zijn de goedkoopste cv-ketel van Nederland te leveren ontvangt u bij ons standaard 5 jaar garantie op alle toestellen. Wij kunnen u deze standaard verlengde garantie aanbieden omdat wij erkend Vaillant installateur zijn.

De goedkope cv-ketel afhalen of laten bezorgen?

U kiest er zelf voor of u de nieuwe cv-ketel wilt afhalen in Riel of dat u deze per koerier naar uw huisadres laat verzenden. Bij plaatsing van het nieuwe toestel nemen wij uiteraard de ketel zelf mee en zorgen wij ervoor dat het oude verwarmingstoestel van de muur gaat en wordt verwijdert. Heeft u nog verdere vragen of wilt u meer weten van een van onze diensten neemt u dan contact met ons of vul het digitale contactformulier in. Wij doen er alles aan u zo spoedig mogelijk te benaderen.

Beerens en Zoon, de installateur die kwaliteit met scherpe prijzen weet te combineren!

Meer informatie over onze diensten?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!