laat onderhoud plegen aan uw cv-ketel door beerens uit tilburg cv-ketel onderhoud beurt voor uw appartement in tilburg maak een afspraak voor cv-ketel onderhoud tilburg

Service en onderhoud aan uw cv-ketel | Tilburg

Wij bieden een 24-uursservice waarvoor u een onderhoudsabonnement kunt afsluiten. Dit geldt voor gas en verwarmingstoestellen tot 45 kw. De kosten voor een onderhoudsabonnement zijn € 75,00 per jaar inclusief btw. Voor onderhoudscontracten buiten de regio 013 wordt € 15,00 extra in rekening gebracht. Het uurtarief bij storing bedraagt € 60,00 inclusief btw, exclusief materialen.

Bij de eerste onderhoudsbeurt wordt uw toestel grondig schoongemaakt en worden onderdelen in overleg vervangen. U betaalt geen voorrijkosten bij eventuele storing. Een storing wordt binnen 24 uur gerepareerd als de betreffende onderdelen op voorraad zijn.

Jaarlijks nemen wij contact met u op om de ketel schoon te maken. Mocht het zijn dat er na een reparatie storing optreedt, valt dat deze uiteraard onder de garantie en zal deze zo spoedig mogelijk worden gerepareerd.

Onderdelen garantie plan

Klanten die zichzelf willen verzekeren met optimale zekerheid bieden wij het Vaillant onderdelen garantieplan aan. Het onderdelen garantie plan zorgt ervoor dat u over een periode van 12 jaar verzekerd bent op alle onderdelen van uw CV toestel.

Tevens bent u 6 jaar lang voorzien van service en montage van eventuele te vervangen onderdelen. De kosten voor het 12 jarige onderdelen garantieplan bedragen €180 euro. Vanzelfsprekend is dat de garantie alleen actief blijft wanneer het toestel door ons worden onderhouden en jaarlijks gecontroleerd.

Let op: Het onderdelen garantie plan is alleen van toepassing op de Vaillant ecoTEC plus en de Vaillant ecoTEC pro.

Samengevat

tarieven en prijzen voor storingen en cv-ketel onderhoud tilburg

Waarom heeft uw cv-ketel onderhoud nodig?

Uw cv-ketel werkt vrijwel dag en nacht aangezien deze in veel gevallen ook uw warmwater voorziening verzorgt. Wanneer de hete kraan wordt aangezet komt de cv-ketel in bedrijf. Door deze werking ontstaat er vuil wat het rendement kan verlagen. Zorgvuldig onderhoud verzekert een hoog rendement, helpt energie besparen en zorgt voor optimale veiligheid. Een vuile ketel zorgt voor slijtage van bepaalde onderdelen. Daarom zorgt regelmatig onderhoud voor verlenging van de levensduur van je cv-ketel. Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Beerens en Zoon levert de goedkoopste cv-ketel van Nederland!

U heeft een storing en u woont buiten Tilburg?

Beerens is actief in de volgende plaatsen in Noord-Brabant: Tilburg, Riel, Oisterwijk, Den Bosch, Goirle, Breda, Dongen, Baarle Nassau, Udenhout, Haaren, Rijen, Loon op Zand, Boxtel en Kaatsheuvel. Bel ons gerust voor een afspraak en wij zullen uw verwarmingsketel voorzien van een kwalitatieve servicebeurt.

Maak direct een onderhoud afspraak

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!