duurzame warmtepomp plaatsen in tilburg vrijblijvende warmtepomp offerte ontvangen tilburg warmtepomp installateur omgeving tilburg

Duurzame warmtepomp voor uw nieuwe woning in Tilburg?

Duurzame verwarming met de Vaillant geoTHERM warmtepomp

De Vaillant geoTHERM warmtepomp haalt de warmte uit de bodem onder uw woning. Via een bronboring wordt er onder uw woning een gesloten leidingsysteem aangelegd wat ervoor zorgt dat dat warmte kan worden afgegeven compressor die zich in de warmtepomp bevindt. Een condensor geeft de opgenomen warmte vervolgens af aan uw cv-installatie waardoor u uw woning kunt verwarmen of warm water kunt tappen. Het grote voordeel van een warmtepomp installatie is dat er geen gasleiding en rookgasafvoer dient te worden aangelegd, u woning wordt immers verwarmd door natuurlijke energiebronnen en niet meer door middel van aardgas.

  • Verwarming, warm water én koeling
  • Werkt vrijwel geruisloos
  • Eenvoudige bediening
  • Legionella-beveiliging
  • Fraai design
  • Lange levensduur, lange garantie

Voordelen van de geoTHERM warmtepomp

De Vaillant geoTHERM warmtepomp is ook extra milieuvriendelijk: het systeem reduceert de uitstoot van CO² tot wel 45%. En in vergelijking met een traditionele hr-ketel is de energiebesparing maar liefst 45%! Daarnaast kan een warmtepomp zomers ook koelen.

De warmte uit de bodem wordt dus via de warmtepomp afgegeven aan het cv systeem in uw woning. In de meeste gevallen gebeurt dit via een vloerverwarming systeem. Eventueel kan dit ook via een reguliere radiator echter geeft Vaillant het advies te kiezen voor een vloerverwarming installatie, het rendement is vele malen hoger en ontbreken van radiatoren is ook nog eens zeer fraai.

warmtepomp voor nieuwbouwwoning tilburg