uw woning in tilburg duurzaam maken met de vaillant zonneboiler zonneboiler laten plaatsen door installatiebedrijf uit tilburg erkend zonneboiler installateur uit tilburg

Duurzame zonneboiler voor uw nieuwe woning in Tilburg?

Duurzame verwarming met de Vaillant auroSTEP plus zonneboiler

Wilt u op een duurzame manier genieten van een heerlijk warme douche? De auroSTEPplus van Vaillant zorgt voor een krachtigere straal heerlijk warm water onder de douche maar ook voor een bad wat binnen een paar minuten gevuld is. Dankzij het gebruik van zonne-energie is de belasting voor uw portemonnee én het milieu minimaal. Zelfs in de winter profiteert u van zonnewarmte met de auroSTEPplus zonneboiler. De zonnewarmte zorgt namelijk voor een hogere begintemperatuur van het 'koude' water. Hierdoor kan uw hr-ketel grotere hoeveelheden water snel verwarmen.

  • Tot wel 40% meer warm water per minuut
  • Tot wel 55% besparing op uw energieverbruik
  • Tot wel 55% minder CO2 uitstoot
  • Voor grote en kleine huishoudens
  • Royaal 150 l boilervat met 1 of 2 zonnecollectoren
  • Horizontale en verticale zonnecollectoren

Hoe werkt de auroSTEPplus?

De auroSTEP plus betaat uit 2 onderdelen namelijk de zonnecollectoren (bevestigd op het dak) en de 150 liter zonneboiler. Het water uit de zonneboiler wordt blootgesteld aan de zonnewarmte welke middels de collectoren wordt opgevangen. Het warme water wordt vervolgens opgeslagen in de zonneboiler en is gereed voor de eerste volgende douchebeurt.

Normaal gesproken zou bij het aanzetten van de douche de cv-ketel in bedrijf komen om warm wamter te leveren, nu de auroSTEP plus zonneboiler is geinstalleerd blijft de cv-ketel uit en wordt het door de zon verwarmde water uit de boiler gebruikt, zo spaart u dus aanzienlijk gas en energie.

vaillant aurostep plus zonneboiler in tilburg