CV-ketel onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw CV installatie vlekkeloos functioneert is het sterk aan te raden om uw cv-ketel jaarlijks te onderhouden. Met een onderhoudsabonnement bent u ervan verzekerd dat u te allen tijde kunt rekenen op een warme woning en voorkomt u onnodige storingen en mogelijke defecten.

Op basis van uw comfort wens kunt u een keuze maken uit de onderstaande onderhoudsabonnementen. Het is tevens mogelijk om een eenmalige onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel te laten uitvoeren. De kosten hiervoor bedragen €90,-.

Standaard CV-ketel onderhoudscontract | € 90,- p/j

Wij bieden een 24-uursservice waarvoor u een onderhoudsabonnement kunt afsluiten. Dit geldt voor gas en verwarmingstoestellen tot 45 kw. De kosten voor een onderhoudsabonnement zijn € 90,00 per jaar inclusief btw. Voor onderhoudscontracten buiten de regio 013 wordt € 15,00 extra in rekening gebracht. Het uurtarief bij storing bedraagt € 80,00 inclusief btw, exclusief materialen.

Bij de eerste onderhoudsbeurt wordt uw toestel grondig schoongemaakt en worden onderdelen in overleg vervangen. U betaalt geen voorrijkosten bij eventuele storing. Een storing wordt binnen 24 uur gerepareerd als de betreffende onderdelen op voorraad zijn.

Jaarlijks nemen wij contact met u op om de ketel schoon te maken. Mocht het zijn dat er na een reparatie storing optreedt, valt dat deze uiteraard onder de garantie en zal deze zo spoedig mogelijk worden gerepareerd.

12 jaar verlengde garantie | € 180,-

Klanten die zichzelf willen verzekeren met optimale zekerheid bieden wij het Vaillant onderdelen garantieplan aan. Het onderdelen garantie plan zorgt ervoor dat u over een periode van 12 jaar verzekerd bent op alle onderdelen van uw CV toestel.

Tevens bent u 6 jaar lang voorzien van service en montage van eventuele te vervangen onderdelen. De kosten voor het 12 jarige onderdelen garantieplan bedragen €180 euro. Vanzelfsprekend is dat de garantie alleen actief blijft wanneer het toestel door ons worden onderhouden en jaarlijks gecontroleerd.

Plan uw onderhoudsbeurt