Beerens is dé loodgieter uit Tilburg

De firma Beerens CV & Sanitair uit Tilburg heeft jarenlange ervaring in lood- en koperwerkzaamheden. Het woord loodgieter is een verzamelnaam wat is ontleend aan het gieten van stroken lood en loden pijpen. Deze stroken hebben als functie buiten waterdicht te maken. Beerens en Zoon uit Tilburg richt zich met loodgieterwerk op de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen.

Het verwerken van deze materialen is veelal ambachtelijk werk. De montage vereist daarom ook zeer specifieke ervaring. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in alle lood- en koperwerkzaamheden. Lood en koper zijn duurzaam, zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht. Naast de materialen worden ook onze werkzaamheden uiterst duurzaam verricht. U bent dus altijd verzekerd van kwalitatief loodgieterwerk in en rondom uw woning.

Loodgieter Beerens uit Tilburg is gespecialiseerd in onder andere:

  • Herstellen en vernieuwen van bijvoorbeeld loden loketten
  • Herstellen en vernieuwen van goten
  • Herstellen en vernieuwden van hemelwaterafvoeren
  • Leidingwerk aanpassen in een nieuwe keuken

Offerte voor loodgieterwerk in en rondom Tilburg

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor loodgieterwerk in en rondom Tilburg? Laat direct uw gegevens achter en wij doen er alles aan u zo spoedig mogelijk te benaderen voor een vrijblijvende afspraak. U kunt uitaard ook telefonisch contact met ons opnemen. Ook als u een simpele vraag of opmerking heeft nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op of laat hieronder een bericht achter.