Over ons

Beerens is een installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de branche voor verwarming, koeling en duurzame energie. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Goirle en bedienen de regio rondom Tilburg. Wij staan voor kwaliteit, goede service en scherpe prijzen. Onze vakkennis varieert van verwarming tot dakbedekking en bieden op alle fronten de juiste oplossing om tegemoet te komen aan uw comfortwens. Door de jaren heen hebben wij dusdanig veel ervaring opgebouwd dat wij u kunnen voorzien van een professioneel advies betreffende uw installatie.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het Vaandel. Wij beschouwen een opdracht pas als voldaan wanneer de klant uitgesproken heeft helemaal tevreden te zijn met de geplaatste installatie. Wij willen immers een groot vertrouwen opbouwen met onze klanten wat een prettige samenwerking versterkt.

Vervangen, onderhouden, repareren of plaatsen van uw nieuwe cv-ketel? Beerens CV & Sanitair is actief in de volgende gemeenten: Tilburg, Breda, Den Bosch, Gilze, Rijen, Dongen, Loon op Zand, Udenhout, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Moergestel, Berkel – Enschot, Riel, Goirle en Baarle Nassau.

Mocht u meer informatie willen hebben over ons bedrijf of wellicht een vrijblijvende offerte willen opvragen van één van onze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Dennis Beerens
Beerens Installatiebedrijf

Erkend Vaillant dealer

Beerens CV & Sanitair is erkend Vaillant dealer, hierdoor profiteert u van extra voordelen en een verlengde garantie op uw nieuwe cv-ketel.